- 1 poşet çikolatalı pudingi tarifine göre pişiriyoruz.Bir su bardağını ayırıp kalanını servis kaselerine paylaştırıyoruz.Tarifde yarısını ayırın demişti ama miktar bana çok geldiği için bir su bardağı ayırdım.
- 1 su bardağı soğuk süte bir çorba kaşığı granül kahveyi karıştırıyoruz.Ve bu sütle bir poşet kremşanti hazırlıyoruz.Ayırdığımız puding soğuyunca onuda şantiye ilave edip servis kaplarına boşaltıyoruz.
Hem kolay hem değişik bir puding tadı oldu.Kremşanti ile karışmış pudingin tadı bana içi havakabarcığı dolu luflee çikolatayı hatırlattı.Bu karışımı pasta kreması olarak kullanmayı düşünüyorum ilk fırsatta.
3 yorum:
Merhaba Arzu! Blogun hayırlı olsun, ben bir süre önce farkettim seni ve linklerime ekledim. Kahveme de beklerim:) Nescup ise benim de çok sevebileceğim bir tatlıya benziyor, ellerine sağlık..
Teşekkür ederim Sibel.Kahvene uğradım.Çok sıcak bir kahve:)Bu tarif gerçekten senlik,kahveli kahveli.:)Görüşmek dileğiyle.
cok basarılı bir tarifti. elinize sağlık.
Yorum Gönder